طراحی و توسعه وب سایت
در دنیای امروزی که فناوری و اینترنت به سرعت در حال پیشرفت هستند، داشتن یک وبسایت برای هر کسبوکاری از اهمیت بالایی برخوردار است. در همین راستا، راهاندازی یک وبسایت منحصر به فرد برند و نام تجاری، شاید یکی از بهترین تصمیماتی باشد که باید برای مهاجرت از فضای سنتی به فضای آنلاین آن را اجرایی کنید. اگر شما هم به دنبال توسعه کسب و کار خود در فضای اینترنت هستید، کارشناسان مارکت زی همراه شما هستند تا بهترین خدمات و مشاوره را به شما ارائه دهند.
ضرورت و اهمیت داشتن وب سایت در دنیای امروز
- حضور دائمی آنلاین
یکی از مهمترین مزیتهای داشتن وبسایت این است که کسبوکار شما در هر زمان و از هر مکان در دسترس تمام افراد قرار خواهد داشت. در حقیقت با ایجاد سایت میتوان از مشتریان در تمام ساعات شبانهروز استقبال کرد و آنها نیز بدون نیاز به مراجعه حضوری، خدمات و محصولات مورد نظر خود را خریداری میکنند.
- بازاریابی و تبلیغات مؤثر
بازاریابی در توسعه هر کسبوکار نقش مهمی ایفا میکند. زمانی که کاربران یک موضوع خاص را در اینترنت جستجو میکنند، داشتن سایت به شرکتها کمک میکند تا خود را به افراد معرفی کنندیک وبسایت مناسب ابزارهای بازاریابی مختلفی مانند SEO (بهینه سازی موتور جستجو)، محتواهای جذاب، تبلیغات گوگل و شبکههای اجتماعی را فراهم میکند که همه اینها کمک میکنند تا مخاطبان بیشتری جذب کنید.
- تحلیل و بهبود عملکرد
با استفاده از ابزارهای تحلیلی مانند گوگل آنالیتیکس، شما میتوانید عملکرد وبسایت خود را ردیابی کنید، رفتار کاربران را تجزیه و تحلیل کنید و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید. در عصر دیجیتال، وبسایت به عنوان یکی از اصلیترین ابزارهای ارتباطی و بازاریابی برای کسبوکارها شناخته میشود. نداشتن وبسایت میتواند به معنای از دست دادن فرصتهای رشد، کاهش مشتریان و کاهش سهم بازار باشد. بنابراین، سرمایهگذاری در طراحی و توسعه یک وبسایت حرفهای نه تنها یک انتخاب هوشمندانه، بلکه یک ضرورت برای بقا و موفقیت در بازار رقابتی امروز است.
- افزایش اعتبار و اعتماد
داشتن یک وبسایت حرفهای به شما کمک میکند تا اعتبار برند خود را افزایش دهید. مشتریان با دیدن سایت شما احساس اعتماد بیشتری نسبت به خدمات یا محصولات شما خواهند کرد.مشتریان مدرن نیز انتظار دارند که یک کسبوکار وبسایت داشته باشد یا به هر طریق ممکن در محیط آنلاین حضور پیدا کند.
- افزایش درآمد و تعامل بهتر با مشتریان
اگر کسبوکار شما محصولات یا خدمات قابل فروش آنلاین دارد، وبسایت میتواند به عنوان یک فروشگاه آنلاین عمل کند و درآمد شما را افزایش دهد.حتی اگر فروش آنلاین ندارید، وبسایت میتواند منجر به جذب مشتریان بیشتر و افزایش فروش فیزیکی شود.
علاوه بر این، داشتن وبسایت میتواند هزینههای تبلیغات و بازاریابی را کاهش دهد. بهعنوان مثال، به جای چاپ بروشور یا تبلیغات گرانقیمت، میتوانید از وبسایت خود برای معرفی محصولات و خدمات استفاده کنید.
بازدیدکنندگان وبسایت در صورتی که برای حضور در یک صفحه وب وسوسه نشوند و تمایلی نداشته باشند آن را ترک خواهند کرد. بازدیدکنندگان بسیار کمطاقت هستند و هنگام مشاهده هر سایت انتظار دارند حداقل یک مورد خاص علاقه و توجه آنها را جلب کند. بنابراین، مهم است که کسبوکارها وبسایت خود را به جذابترین و کاربردیترین شکل ممکن طراحی کنند تا مشتریان ویژگیهای خاص و ناوبری راحتی را تجربه کنند. این بازدیدکنندگان بیشتری را به بررسی سایت شرکت ترغیب کرده و به نوعی میتوان مشتریان بالقوه را جمعآوری کرد.
خدمات ارائه شده توسط مارکت زی در حوزه طراحی وب سایت:
- طراحی سایت شرکتی و خدماتی
- طراحی سایت فروشگاهی
- طراحی سایت خبری و وبلاگی
- طراحی سایت آموزشی
- طراحی سایت چند زبانه
- طراحی لندینگ پیج
- طراحی لندینگ پیج اختصاصی
- طراحی قالب اختصاصی وردپرس
- طراحی واکنشگرا (Responsive Design)
- سفارشی سازی قالب وردپرس
- ادغام و هماهنگی وبسایت با شبکههای اجتماعی
- بهینهسازی تجربه کاربری (UX)
- بهینهسازی رابط کاربری (UI)
- عیب یابی و رفع خطاهای وب سایت
- پشتیبانی و نگهداری وبسایت
نمونه کارهای طراحی
هر پروژه در مجموعه ما منعکس کننده اشتیاق و خلاقیتی است که ما در هر رویکرد دیجیتال به ارمغان می آوریم. ما به پیشبرد مرزها و ایجاد تجربیات دیجیتالی اعتقاد داریم که نه تنها انتظارات مخاطبان را برآورده می کند، بلکه فراتر از انتظارات آنها است.
سوالات متداول
سفارش طراحی سایت چه مراحلی داره و باید از کجا شروع کنم؟
- تعیین هدف و نیازهای وبسایت
قبل از هر چیز، باید دقیقاً مشخص کنید که چرا به وبسایت نیاز دارید و چه هدفی از ساخت آن دارید.
- انتخاب یک شرکت یا طراح سایت حرفهای
برای انتخاب شرکت یا فردی که قرار است وبسایت شما را طراحی کند شما باید معیارهایی از جمله، تجربه و مهارتها، نمونه کارها، توانایی در ارائه پشتیبانی و… را بررسی کنید
- مشخص کردن ویژگیها و قابلیتها
در این مرحله باید ویژگیها و قابلیتهایی که میخواهید در سایت شما پیادهسازی شود را بهوضوح مشخص کنید به عنوان مثال سیستم مدیریت محتوا (CMS)، گالری تصاویر، بلاگ، فرمهای تماس، واکنشگرایی (Responsive Design) و… .
- تنظیم قرارداد رسمی با شرکت ارائه دهنده خدمات
زمانی که شما با طراح یا شرکت انتخابی خود به توافق رسیدید، لازم است که مواردی از قبیل حجم کار و ویژگیهای پروژه، زمان تحویل و مراحل پروژه، هزینهها و نحوه محاسبه هزینههای اضافی در صورت ایجاد تغییرات مجدد در پروژه و هم چنین نحوه پشتیبانی و خدمات پس از فروش بعد ار تحویل وب سایت
چگونه میتوانم یک وبسایت سفارشی برای کسب و کارم سفارش دهم؟
شما میتوانید از طریق فرم تماس موجود در وبسایت ما یا با تماس تلفنی با بخش طراحی، درخواست خود را ثبت کنید. بعد از دریافت اطلاعات اولیه، مشاورهای رایگان با شما خواهیم داشت تا نیازهای دقیق شما را شناسایی کنیم.
مدت زمان لازم برای توسعه یک وبسایت چقدر است؟
زمان لازم بستگی به پیچیدگی پروژه دارد. معمولاً طراحی و توسعه یک سایت ساده بین ۱۰ تا ۱۴ روز طول میکشد، در حالی که پروژههای بزرگتر ممکن است چند هفنه زمان ببرند.
آیا خدمات پشتیبانی پس از تحویل سایت نیز ارائه میدهید؟
بله! ما خدمات پشتیبانی و نگهداری پس از تحویل سایت را فراهم میکنیم تا اطمینان حاصل شود که وبسایت شما به بهترین شکل عملکرد داشته باشد.
آیا پس از تحویل میتوانم خودم محتوا را بروزرسانی کنم؟
بله! تمام سایتهایی که توسط ما طراحی میشوند با سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) سازگار هستند که این امکان را به شما میدهد بدون نیاز به دانش فنی خاص محتوای خود را بروزرسانی کنید.
آیا شما میتوانید برای من هاست و دامنه وبسایت خریداری کرده و آنها را مدیریت کنید؟
بله، علاوهبر خدمات طراحی وبسایت، خدمات هاست و ثبت دامنه برای آن دسته از مشتریانی که خواهان هاست باشند ارائه میشود و هزینه آن بهصورت جداگانه دریافت میگردد.
جهت دریافت مشاوره و اطلاع از تعرفه های طراحی سایت از طریق فرم زیر می توانید با ما در تماس باشید